Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ίσα μαρή σεμνότυφη

Είδε «η άλλη» ένα βίντεο με 2 14χρονα κοριτσάκια και έπεσε από τα σύννεφα. Στο βίντεο(θα το βρείτε στο τέλος της ανάρτησης) λοιπόν 2 14χρονα κορίτσια, ντυμένα και βαμμένα στο φουλ, κάθονται και λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι. ΟΥΑΑΑΑΟΥ! 2 14χρονα κορίτσια με φουλ make up, μαλλιά βαμμένα και ρούχα ντεμέκ αισθησιακά λένε ό,τι κατεβάσει το κεφάλι τους.

Και η Νάντια, «η άλλη» δηλαδή, δεν άντεξε και έβγαλε το συμπέρασμα. Τα 2 δεκατετράχρονα είναι ένα βήμα πριν γυρίσουν τσόντα. Γιατί; Γιατί είναι λέει η γενιά του youporn. Και η γενιά του youporn είναι υποκριτική και κάνει πίπες για να μην ταμπελοποιηθεί ως σεμνότυφη ή παρθενοπιπίστικη.

Και κλείνει την αναλυσάρα της με το τσιτάτο «Η κοινωνία μας καλά θα κάνει να το βουλώνει όταν συναντά τέτοια φαινόμενα και να ψάχνεται μέσα της για να βρει τι φταίει.», την στιγμή που η ίδια δεν το βουλώνει, όπως μας προτρέπει. Και όχι μόνο δεν το βουλώνει αλλά λέει και ασυναρτησίες, προσβάλει τα 2 ανήλικα και προτάσσει ένα συντηρητισμό τόσα καλά κεκαλυμμένο που η Σάρα Πέιλιν θα έσκαγε από τη ζήλια της.

Λοιπόν,τα 2 14χρονα μεγαλώνουν σε μια κοινωνία που έφτιαξε η δική σου γενιά. Η γενιά του Κωστόπουλου και του Θέμου που έκαναν την γυναίκα γλάστρα και την προμόταραν σαν σκεύος ηδονής. Η γενιά του Τριανταφυλόπουλου που έδειχνε σε prime time hour ανήλικη να κάνει σεξ με τον Κορκολή. Ήταν η δική σου η γενιά που όταν ήταν έφηβα τα αγοράκια, τα έπαιρνε ο μπαμπάς από το χέρι και τα πήγαινε στο μπουρδέλο «για να γίνουν άντρες» αλλά εάν ένα κοριτσάκι έκανε σεξ χαρακτηριζόταν ως «πουτάνα και εύκολη» λες και το να κάνουν σεξ οι έφηβοι είναι κάτι παράλογο. Σεξ έκανε μωρέ, όχι πρέζα.. Αυτά όμως δεν σε πείραξαν και πολύ. Χέστηκες. Τότε ήταν «αθώα χρόνια» ε; Τώρα δεν είναι;

Χέστηκες επίσης για το πλαίσιο στο οποίο αναπτύσσονται τα 2 κοριτσάκια ως χαρακτήρες. Καπιταλισμός,καταναλωτισμός,εμπορευματοποίηση του σεξ/σώματος. Αυτά δεν τα αγγίζεις. Δεν σε ενοχλεί που πουλάνε τον έρωτα σε σελίδες πορνό περιοδικών. Δεν σε ενοχλεί πχ η βιομηχανία πορνό αλλά σε ενοχλούν οι επιπτώσεις της στα 14χρονα. Δεν σε ενοχλεί ο σεξισμός, σε ενοχλεί το να εκφράζεται με βρισιές. Άλλωστε και εσύ η ίδια τον εκφράζεις με βρισιές όταν αποκαλείς εμμέσως πλην σαφώς τσόλια τα 2 κορίτσια.

Και στη τελική σε ενδιαφέρει πολύ το εάν είναι τσόλια ή όχι; Καυλαντίζουν,γουστάρουν,ερωτεύονται και τρώνε ήττες ή χαρές. Ανακαλύπτουν την σεξουαλικότητά τους,πως να την εκφράζουν,πως να φλερτάρουν ή πως να δέχονται φλερτ. Το κάνουν με λάθος τρόπο; Ίσως ναι, ίσως όχι. Φταίνε εκείνες; Όχι. Φταίει η πολιτεία,το σχολείο ή η οικογένεια; Όχι μόνο. Φταις και εσύ που είσαι σεξίστρια, φταίει και ο άλλος που έκανε αφιέρωμα στο πορνό και την δημόσια σεξουαλική παρενόχληση λες και ήταν αφιέρωμα στα αθώα παιδικά χρόνια από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι». Φταίει που όλη έχουν την γαμωαποψάρα τους χωρίς να έχουν ανοίξει ένα ρημάδι βιβλίο σχετικό με το θέμα.

Ίσα μαρή σεμνότυφη,ίσα που σε πείραξαν τα 14χρονα, ίσα μαρή συντήρηση,καλύτερα να το βουλώσεις και εσύ.

Το βίντεο είναι εδώ

1 σχόλιο: